Cara kira GPA dan CGPA

Posted: July 17, 2011 in 2011 Semester 1

Fuh, lepas berhempas pulas cari info ni merata tempat, akhirnya dapat gak. Hari tu cuba tanya kat i-class, nampaknya takde sapa yang tahu, termasuk Ustazah Kamariah yusof. Haha..🙂

Dapat info ni dari blog ni dan forum ni. Okay, dah tahu ni, boleh la cuba score pointer minima 3.5, untuk dapat Anugerah Dekan. Yes, that is my target, Insyaallah.

Update: Aku dah pun upload fail Microsoft Excel, yang boleh digunakan untuk congak bagaimana untuk dapatkan GPA dan CGPA yang dikehendaki. Boleh dapatkan fail tersebut dari post ini.

Comments
  1. While some may experience gout pain by intermittent flashes of attack, some sufferers on the other
    hand experience the discomfort of gout during cold
    temperature or from immobility. Whether it’s in your neck, back, feet, or any part of the body,
    our bodies should not hurt, and we should not have to compensate for pain. Kidney failure is a concern among
    patients with this condition, and an early diagnosis is important
    to prolong the use of the kidneys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s