Test MAT112 dan MGT162

Posted: July 18, 2011 in 2011 Semester 1

Sabtu ni 23 Julai 2011, ada 2 test yang aku kena hadapi iaitu MAT112 dan MGT162. MAT112 insyaallah boleh buat, berdasarkan soalan2 yang aku dah buat dalam assignment dan tutorial lepas2, insyaallah boleh. Tapi tentang MGT162 ni, fuh… memang berat memikirkannya.

Dari sehari ke sehari nak study MGT ni, tapi… banyak pulak dugaannya. Kat tempa kerja, ada kerja… biasalah, namanya [un kerja kan? Mestilah kena buat kerja, lepas tu kalau ada masa terluang, bolehlah buat apa yang patut.

Argh, tak kira… malam ni nak start, tinggal 4 hari je lagi sebelum test bermula. Ada pulak geng2 lain ajak buat study group, bagus ! Tapi nak cari masa dah tempat tu, itu yang agak susah. Takpe la, buat masa ni, study sengsorang la dulu. Pas habis test nanti, bolehlah jadikan impian buat study group tu menjadi realiti. Takpe, janji ada plan, ada usaha. :)

 

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s