Tugasan CTU101 dan MGT162

Posted: August 7, 2011 in 2011 Semester 1

Hari ni hari Ahad, agak rileks, tak banyak benda yang hendak dibuat. Hajat di hati nak jawab semua soalan Ustazah kat i-class, ada lagi satu soalan tak jawab, iaitu kepentingan ibadat zakat dan haji, tengah buat sekarang ni. Kejap lagi nak post kat i-class. Tugasan, ada 2 lagi iaitu esei dan tafsiran. Minggu ni target nak siapkan esei, sekurang-kurangnya. Lepas tu minggu depan, nak siapkan tafsiran. Jadi, bolehlah hantar kedua-dua tugasan ni serentak pada 20hb nanti. 20hb jugak ada test, bab 1-3, kena baca lagi… Wah, aku akan sibuk nampaknya sepanjang minggu ni dan minggu depan.

Satu lagi assignment yang perlu dibuat, iaitu assignment Mr Q. Disebabkan ramai yang tak melepasi tahap lulus untuk test , dia minta kami buat kertas peperiksaan April dan Oktober 2007. Hmm, baru tengok tadi, banyak jugak yang perlu dibuat. Setakat true/false dan soalan objektif tu mungkin senang, tapi bab esei tu yang agak payah tu. Tapi takpe la, boleh rujuk kat buku. Pastu kena hantar 20hb nanti.

Baiklah, aku tak boleh leka ni, kena cepat siapkan diri. Dengar cerita, peperiksaan akan mula 19 September nanti. Tak sampai 2 bulan je lagi tu. Fuhh, tough… but I believe I can do it.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s