Keciwa

Posted: October 24, 2011 in 2011 Semester 1
Tags:

Jumaat malam Sabtu lepas aku ke Pusat Sukan UiTM sebab dah janji dengan rakan-rakan sekelas yang lain, nak main badminton sama2 kat situ. Court memang dah booked, amik B & C, dari pukul 8.00-12.00 tengahmalam, 4 jam. Pukul 8.40 malam aku dah tercegat kat situ, punyalah ramai orang. Dari pukul berapa diorang ni datang tak taulah.

Sebelumnya dah janji dengan yang lain termasuk Rome, SS, Azni, Edy, tapi nampaknya hanya 3 orang yang datang, termasuk aku, Anita dan Hani.😦 Malam tu hujan, ramai yang terkandas, tak dapat datang. Jadi, kami bertiga je lah malam tu. Edy datang kejap, hantar shuttle. Ingatkan dia nak main sekali, ok lah jugak ada 4 orang. Ceh !

Keesokannya, Sabtu malam Ahad, kami plan nak main lagi. Kebanyakan yang tak dapat datang hari Jumaat, kata nak datang hari Sabtu. Tup-tup aku ada hal pulak, aku ke Meru  klang. Lama pulak kat sana, balik sampai rumah dah pukul 11.00 malam, tak sempat nak join diorang. Tapi okay la jugak, hari Sabtu ramai yang datang. Dari gambar yang Edy letak kat Facebook, ada SS, Rome, Edy, Raja Jamil, Red Baron dan Anita. Ramai gak tu, dah boleh dah lawan. Sayang, aku tak dapat join. Nanti nak set baik tarikh lain, nak repeat.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s