Keputusan periksa semester 1

Posted: November 11, 2011 in 2011 Semester 1
Tags:

Keputusan peperiksaan semester 1 dah keluar hari Jumaat lepas, 4 November. Pagi tu, pagi-pagi lagi, lepas sembahyang subuh, aku terus buka laptop, semak dalam Student Portal, nak tengok sama ada, ada atau tidak keputusan periksa dikeluarkan oleh pihak UiTM seperti yang dijanjikan mereka sebelum ini. Aku login, nak klik pada Examination Result, tapi tak boleh, link tersebut macam tak aktif. Aku agak kecewa, tapi tak mengapalah mungkin ada la nanti-nanti tu.

Memandangkan aku dah buka intenet ni, aku buka sekali Google Reader, nak tengok perkembangan blog-blog yang aku subscribe, dan seterusnya buka akaun Gmail aku.  Tup tup nampak pulak satu email dari sims, yang menyatakan keputusan dah dikeluarkan. Aku terus buka email tersebut, dan terpegun seketika. Alhamdulillah, aku dapat keputusan yang amat bermakna sekali dalam kehidupan aku sebagai pelajar ini, di mana aku mendapat pointer tertinggi dalam gred GPA. Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s