Kelas pertama semester 2 esok

Posted: December 16, 2011 in 2011 Semester 2

Setelah lebih 2 bulan bercuti, lagi sehari iaitu esok Ahad 18hb Disember 2011, aku akan menghadiri kelas pertama untuk semester 2 ni. Lama betul cuti, kena asah balik minat, tajamkan balik tumpuan dan kena tanam azam untuk but yang terbaik untuk semester ni. Insyaallah boleh dapat yang terbaik lagi.

Jadual dah dapat, buku dah beli, soalan tahun-tahun lepas pun dah muat turun, bahan ulangkaji kat i-class juga dan diambil dan bil juga dah dibayar… alhamdulillah, selesai sudah perkara-perkara yang perlu dibuat menjelang semester ni. Kena siapkan diri awal. Tak nak tergopoh gapah nanti nak hadapi test, exam dan sebagainya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s