Test 2 MKT243

Posted: March 3, 2012 in 2011 Semester 2
Tags: ,

Alhamdulillah, malam tadi habis pun test 2 MKT243.

Masa pergi tu, hujan agak lebat. Ambil masa setengah jam jugaklah nak sampai kat UiTM Shah Alam walaupun jarak dari rumah tak sampai 15 KM. Kena bawak kereta perlahan-lahan, yelah pandangan pun tak berapa jelas dalam hujan yang lebat tu. Sampai je, tengok Pn Ainul tak sampai lagi, dan ada beberapa pelajar lain termasuk Naqib, Zaini dan beberapa pelajar pompuan.

Test 2 ni ada susah, walaupun kena jawab 4 soalan je dari bahagian C dan D. Yang bahagian C tu okay lagi, ada idea nak jawab pasal soalan taklah berapa susah sangat, 5 markah je untuk setiap soalan. Tapi bahagian D, ya Allah… memang mencabar pemikiran betul. 20 markah bagi setiap soalan. Dah lah aku memang tak baca sangat bahagian pricing, sudahnya soklan tu yang nampaknya memerlukan fakta dah agak senang.

Walau apa pun, aku dah cuba sehabis baik utk letak point penting dan goreng sehabis mampu. Tengoklah nanti, berapa markah yang dapat. Insyaallah, aku jangka agak baik.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s