Keputusan periksa diploma UiTM akan keluar pada 27 April 2012?

Posted: April 19, 2012 in 2011 Semester 2

Fuh, tak sangka cepat jugak keputusan periksa untuk semester 2 lepas akan keluar. Seperti yang dikhabarkan oleh ramai pelajar UiTM di satu event di Facebook, ia akan mula dipaparkan pada 27 April 2012 nanti. Tak lama lagi tu… Hari ni 19hb April, maknanya tinggal 8 hari je lagi. Pejam celik, pejam celik… bukannya lama lagi tu…. Gulp !

Bagi aku, ntah tak tahu apa nak cakap. Rasa teruja jugak nak tengok result tu nanti, perasaan tak sabar tu memang ada. Tapi… kalau nak lagi teruja, biarkan dulu beberapa hari, biar rakan lain bandingkan result diorang, baru aku semak result aku. Bila ada yang bertanya, aku cakap tak semak lagi. Boleh ke aku buat camtu? Boleh ke diri ini sesabar itu?

Yang pasti, result tu nanti akan diemelkan kepada aku. Melalui pengalaman semester lepas, emel tersebut akan mula dihantar seawal jam 3 pagi. Boleh ke tahan sabar diri aku ini, untuk tidak klik dan buka email tu nanti? Ntah… Mungkin aku akan tunggu sehingga detik 3 pagi pada hari tersebut. Atau pun, perkara pertama yang aku buat lepas sembahyang subuh ialah semak emel, untuk tahu result tu. Eeee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s