Pembelajaran i-class dah bermula

Posted: June 16, 2012 in 2012 Semester 3
Tags:

Fuh, tak sangka masa begitu cepat berlalu, pejam celik, pergi kerja balik kerja, sedar tak sedar sessi pembelajaran untuk semester 3 ni dah pun bermula. Aku kata begitu sebab semalam, aku pagi-pagi lagi dah gatal tangan, saja je login ke i-class nak tengok kalau ada apa-apa yang terbaru. Tindakan aku itu tidak mengecewakan langsung, sebab memang dah ada pun post dari pensyarah untuk subjek ACC116.

Ada 3 post dari pensyarah ini. Post pertama beliau membuat sedikit introduction, meletakkan gambaran am tentang subjek ini. Post kedua berkenaan dengan continuous assessment. 40% akan diambil daripada test, assignment, keaktifan dalam i-class. Manakala 60% lagi dari peperikaan final. Post ketiga yang paling best. Haha… beliau awal-awal lagi dah meletakkan sedikit tugasan. Aku dan pelajar lain dari kelas aku (EBMSB3B), kena jawab beberapa soalan dari bab introduction dan element of costs. Best betul…😀

Pensyarah untuk subjek ini adalah yang paling awal meletakkan post di i-class. Tiada apa-apa lagi post untuk 3 subjek lain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s