Periksa lagi 2 hari.

Posted: September 29, 2012 in 2012 Semester 3
Tags: ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat korang yang sudi singgah, baca blog yang ntahapahapantah ni.😀

2 hari lagi nak exam. 1hb Oktober nanti, aku akan menduduki kertas pertama untuk periksa final semester 3 ni, iaitu subjek BEL311. Insyaallah boleh jawab.

Sekarang ni tengah berjuang untuk habiskan baca buku dan faham segalanya (insyaallah) untuk subjek ECO162. Sambil baca, sambil buat peta minda sikit dengan menggunakan program xmind, macam contoh kat bawah ni. Aku pernah buat tutorial tentangnya di sini. Sepatutnya dah lama aku buat peta minda ni, tapi biasalah…. alasan yang biasa aku dan orang lain guna, “sibuk”. Eheehhe…

Tadi, baru habis baca chapter 4, ni nak mula baca chapter 5 pulak. Mintak-mintak dipermudahkan segalanya olehNya, biar senang aku faham apa yang dibaca, boleh ingat dan kemudian senang jawab soalan masa periksa nanti. Insyaallah, boleh score subjek ni kalau terus berusaha.

Pada korang yang ambil subjek ECO162 ni, dan akan menjawab soalan-soalan maut hari Selasa nanti, selamat maju jaya aku ucapkan. Teruskan berusaha !

As long as it is achievable, it can be achieved. – KP

Comments
  1. shah says:

    guud luck bro…sama2 kita berjuang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s