Jadual periksa UiTM sessi Mac 2013 dah keluar

Posted: February 19, 2013 in 2012 Semester 4
Tags: ,

Assalamualaikum…

Tadi, selepas je sampai rumah dari tempat kerja, lepas je makan terus buka laptop. Hajat di hati nak tengok cerita Super Spontan yang lepas, kemudian tangan ni gatal pulak nak semak jadual periksa. Tengok kat dalam Student Portal UiTM, memang dah ada… alamak…

Jadual ni baru je diletakkan di sana pada hari ini, 19hb February 2013.

Jadual exam s4

Memandangkan semester ini, untuk subjek BMD101 tidak ada final exam, maka saya akan ada hanya 3 subjek semasa final nanti. Secara ringkasnya, ini adalah jadual exam saya:

ECO211, 30 Mac 2013, 2.15-5.15 petang

INS312, 31 Mac 2013, 9.00 pagi – 12.00 tengahari

QMT181, 9 April 2013, 9.00 pagi – 12 tengahari

Periksa untuk ECO211 dan INS312 hanya berselang beberapa hari sahaja. Itu pun tak sampai sehari. Habis je periksa ECO211, beberapa jam lepas tu (keesokan paginya) dah nak periksa untuk INS312 pulak. Cuma periksa untuk QMT181 sahaja yang jaraknya agak jauh dengan yang lain, 9 hari selepas itu. Legalah sikit, ada banyak masa untuk ulangkaji, alhamdulillah…

Dah cuba juga cari tempat periksa, tapi setakat ini belum diletakkan lagi.

Boleh klik sini untuk terus tengok jadual periksa tersebut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s