Semester 5: Seminar 3

Posted: August 3, 2013 in 2013 Semester 5
Tags:

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ni rasa nak update ringkas je, sebab tak banyak masa yang ada. Sekarang ni pun tengah buat assignment 1 LAW299 yang perlu dihantar masa seminar esok petang. Pastu, tugasan 2 BMD151 pun tak siap pagi, esok tarikh last hantar.

Baiklah, pada seminar ke-3 yang lepas, untuk subjek BMD151, ada ujian mendengar 1 dan kuiz 1. Kuiz okey lagi, tapi yang mendegar tu… gulp. Tak tahulah berapa dapat. Alhamdulillah Erwan duduk kat sebelah, adalah harapan sikit untuk dapat markah, TQ Wan.

MGT300, ada test 1 jugak, tapi masih ok.🙂

ECO261, Kali ini di samping mendengar Puan kami juga diminta untuk beri beberapa sebab kenapa itu dan ini. Aku tak ingat sangat soalannya, tapi ia berkaitan dengan ekonomi Malaysia. Ada satu bahagian tu, Puan tanya apa kos melepas (opportunity cost) untuk pembangunan. Kami diminta berikan jawapan di atas kertas dan hantar. Puan buat camtu sebab tak nak kami ngantuk. Hehe…

LAW299, Puan dah habiskan chapter 1 (Law of Contract). Sempat juga beliau masuk sedikit ke chapter 2. Kelas minggu ni (seminar ke-4 iaitu esok), akan ada test 1. Nasib baik MCQ, sebab aku tak sedia sangat.😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s