Keputusan periksa keluar esok, 1 Nov?

Posted: October 31, 2013 in 2013 Semester 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada yang sudi membaca coretan aku yang ntah apa hape ntah di blog ini.๐Ÿ™‚ Terima kasih.

Okey, kalau ikut kelendar UiTM, keputusan bagi peperiksaan diploma sessi Oktober 2013 telah dijadualkan yang ia akan diumumkan pada esok hari, 1hb November 2013. Maknanya tak sampai sehari sahaja lagi, keputusan akan keluar. Tak tahu camana nak gambarkan perasaan aku tatkala ini. Semuanya ada… berdebar-debar, takut, dan segalanya…

Memandangkan hari ini adalah 31hb Oktober 2013, dan kalau ikut trend semester-semester yang lepas, keputusan akan dihantar ke email masing-masing seawal pukul 3 pagi MALAM INI. Ye, malam ini… Kalau begitu, beberapa jam sahaja lagi tu, 12 jam je lagi… Huhu..๐Ÿ˜ฆ

Insyaallah result akan okay, aku doakan pada semua yang sama-sama akan tengok keputusan nanti, semoga dapat keputusan yang baik, cemerlang. Kita sama-sama berdoa. Insyaallah diperkenankan oleh Nya. Kalau tak dapat pun yang diharapkan, tidak mengapa. Usaha lagi… Pasti ada hikmah disebaliknya.๐Ÿ˜‰

KP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s