Selesai kertas MGT321

Posted: April 8, 2014 in 2013 Semester 6
Tags:

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, ini adalah kertas peperiksaan ke-3 telah berjaya aku jawab pada 5hb April yang lepas, 2 hari selepas kertas FIN242.

Bahagian A masih sama seperti semester-semester sebelumnya. Ia mengandungi 8 soalan yang wajib dijawab kesemuanya. Soalan masih okay bagi aku. Kebanyakannya minta senaraikan apa yang diminta, dan tak perlukan banyak penerangan.

Untuk bahagian B, satu pembaharuan telah berlaku. Pada semester-semester sebelumnya, pelajar boleh memilih untuk menjawab mana-mana 3 soalan dari 5 soalan dalam bahagian ini, tapi pada semester ini kami diberikan HANYA 3 soalan yang mana sudah menjadi kewajipan untuk menjawab setiap soalan. Fuh… Memang mencabar betul bila wajib menjawab kesemua soalan tanpa ada pilihan. Minta-mintalah hanya kertas ini sahaja yang buat begini, kertas soalan PR MKT310 pada hari Khamis nanti masih sama seperti sebelum-sebelum ini.

Secara amnya, aku telah cuba untuk menjawab kesemua soalan. Ada juga soalan yang aku telah lupa isi pentingnya, tapi aku berjaya juga menjawab dengan andaian logik aku. Haha… Yang penting jangan dibiarkan kosong. Takpelah, untung sabut timbul. Hehe… 🙂

KP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s