Semester 7: seminar 2

Posted: July 19, 2014 in 2014 Semester 7
Tags:

Assalamualaikum dan selamat sejahtera…

Perasaan malas melanda diri lagi. Huhu. Sepatutnya lama dah aku post entry ni, tapi sebab perasaan sibuk, baru hari ni lah dapat post. Seminar ke-2 pada 6 Julai yang lepas, hanya ada satu kelas sahaja iaitu FIN358 pada pukul 2 petang.

Encik Shah Rizal masuk ke kelas lalu terus minta kami tengok PYQ tentang common stock. Banyak jugak kami buat latihan itu ini.

Dalam pukul 3 petang, Encik Shazeer mesej aku menggunakan WhatsApp. Beliau dah sampai kat tempat rehat pensyarah dan minta aku datang untuk ambil buku dari beliau. Buku tersebut adalah buku utama yang beliau gunakan sepanjang kelas beliau.

Seramai 8 orang yang setuju untuk dapatkan buku tersebut. Harganya ialah RM75. Aku gunakan duit tunai je, sebab tak dapat baucar buku. Ada juga antara kami yang gunakan baucar. Untunglah diorang tu.

Kelas tamat dalam pukul 4 petang.

KP @ P780

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s