3 minggu lagi exam final semester 8

Posted: March 9, 2015 in 2015 Semester 8

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat pembaca blog ini.

Lama sungguh dah rasanya tak update apa2 dalam blog ini. Entri terakhir pun tahun lepas. Fuh.. Memang lama. Sebabnya… Banyak. Yang utamanya aku semakin sibuk di akhir-akhir semester ni. Walaupun hanya ambil 3 subjek je semester ni, tapi sibuknya mengalahkan semester-semester sebelum ni.

Secara ringkasnya, bawah ini adalah 3 subjek yang ku amik semester ni:

1. ENT300 – Fundamental of Entrepreneurship.

2. TPT250 – Fundamental of Transport

3. MGT315 – Creative and Critical Thinking.

Jadual exam dah keluar. Exam utk paper pertama jatuh pada 30hb Mac iaitu untuk entrepreneurship. Kemudian selang 10 hari, exam untuk transport iaitu pada 9hb April. Subjek Creative and Critical Thinking takde exam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s